Over ons en onze medewerkers

Ons Bedrijf…

Een full-service dienstverlener die niet voor niets al meer dan 85 jaar de steun en toeverlaat van vele regionale ondernemers en particulieren is op het gebied van administratie, accountancy, fiscale diensten, financiën, personeel, subsidies en organisatie.

Ons Team…

Wij zijn met 25 specialisten een regionale speler van formaat. Als klant heeft u bij ons de voordelen van een groter kantoor met meer deskundigheid. Ons speerpunt, de persoonlijke benadering en betrokkenheid zijn we nooit uit het oog verloren: de klant staat bij ons centraal.

Onze Klanten…

MKB-ondernemers, agrariërs en particulieren in de regio’s Achterhoek en de Veluwe weten ons te vinden en spreken regelmatig hun waardering uit over onze vakmanschap, service en persoonlijke benadering.

Meer over Niessink & Partners

Al vanaf de oprichting in 1937 staan we bekend als laagdrempelig, slagvaardig en betrokken. Maak kennis met ons bedrijf, de diensten die we aanbieden en de kernwaarden waar we voor staan.

Meer over ons team

Maak kennis met ons volwaardige team van uitsluitend goedgeschoolde medewerkers die vakmanschap en het leveren van service hoog in het vaandel hebben staan. We staan klaar voor onze klanten!