Het bedrijf

Anno 1937

De geschiedenis van Niessink & Partners gaat terug naar 1937. In dat jaar start D.J. Niessink zijn boekhoudkantoor in het Gelderse Neede. Niessink richt zich aanvankelijk op de agrarische sector en de lokale middenstand. Hij verzorgt voor ondernemers de boekhouding en de belastingaangifte.

Niessink is ondernemend en ziet kansen in de markt. Na de oorlog groeit zijn boekhoudkantoor geleidelijk uit tot een full-service dienstverlener. Voor het MKB in uiteenlopende branches, agrarisch ondernemers en particulieren verzorgen de specialisten van Niessink & Partners werkzaamheden op het gebied van administratie, accountancy, fiscale diensten, financiën, personeel, subsidies en organisatie.

Organisatie

Niessink & Partners is eigendom van de vennoten Ellen Smeenk-Beskers AA, Gerben Lammersen AA, Leo Tromp AA en Marco Schreurs RB. Zij voeren ook de directie over het circa 23 medewerkers tellende kantoor. Niessink & Partners wil laagdrempelig en slagvaardig zijn. Een platte organisatiestructuur zorgt daarvoor: rechtstreeks zaken doen met uw accountant of adviseur. Dat werkt wel zo prettig, efficiënt en vooral vertrouwd.

Dichtbij en vertrouwd

Niessink & Partners in Neede bedient MKB-bedrijven, agrarisch ondernemers en particulieren in de Gelderse Achterhoek, de Veluwe en het Overijsselse Twente met maatwerk op het gebied van accountancy en belastingadvies. Daarnaast zijn we steun en toeverlaat bij strategische beslissingen en andere ondernemersvraagstukken.

Samenwerken met een regionale speler van formaat heeft zo zijn voordelen. We kennen het gebied, herkennen de problemen die ondernemers en bewoners raken en spreken de taal. Met Niessink & Partners heeft u de plussen van een groter kantoor met meer deskundigheid, maar vooral ook het gevoel dat we écht dichtbij staan en betrokken zijn.

Kwaliteit

Voor Niessink & Partners is het leveren van kwaliteit essentieel. Daarom werken bij ons kantoor uitsluitend goedgeschoolde medewerkers die vakmanschap en het leveren van service hoog in het vaandel hebben staan. Om ons vakmanschap op peil te houden is Niessink & Partners als modern kantoor lid van de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) en het Register Belastingadviseurs. Daarnaast is zij aangesloten bij Auxilium en de Fiscount Adviesgroep.

Bent u ondanks de zorg die we aan onze werkzaamheden besteden ontevreden, dan kunt u hierover uiteraard een klacht indienen. We verwijzen u graag naar onze klachtenregeling.

Vindt u dat er onregelmatigheden binnen of (mede) buiten het accountantskantoor zijn? Dan verwijzen we graag naar onze klokkenluidersregeling.

Fiscount Adviesgroep

Niessink & Partners is al sinds jaar en dag lid van de toonaangevende Fiscount Adviesgroep. Binnen Fiscount werken zo’n 700 accountants-, administratie- en belastingadvieskantoren samen. Het voordeel van onze samenwerking binnen Fiscount is voor u: via ons kunt u een beroep doen op de specialisten onder de specialisten, zoals fiscaal juristen, economen, automatiseringsdeskundigen en experts op het gebied van arbeidsrecht en sociale verzekeringen. Daarnaast ontvangt u via Fiscount regelmatig nieuwsbrieven met daarin tips en informatie over belangrijke onderwerpen in bijvoorbeeld de accountancy en fiscale wetgeving.

Auxilium

Auxilium is het kennis- en adviescentrum voor accountantskantoren met een klantenkring in het MKB. Senior-adviseurs ondersteunen de aangesloten kantoren op verschillende vaktechnische gebieden. Via Auxilium kunnen we u heel gericht begeleiden op specifieke terreinen als pensioen & zorg, subsidies, personeel & organisatie, marketing & communicatie, fusie en overname, automatisering en milieu. Daarnaast verzorgt Auxilium vakgerichte opleidingen voor onze accountants en medewerkers.

Onze medewerkers, uw partners

Niessink & Partners is een accountants- en advieskantoor gespecialiseerd in het MKB, de agrarische sector en de particuliere aangifte. Elke doelgroep wordt bediend door gespecialiseerde teams die bestaan uit praktijkgerichte en goedgeschoolde accountants, assistent-accountants en (belasting)adviseurs. Leer ze kennen.

Vacatures

Momenteel hebben wij geen openstaande vacatures.

Tijdlijn

 • 1937

   

  Oprichting

  In het jaar 1937 ,deed de boekhoudplicht zijn intrede en is Derk Jan Niessink vanuit zijn woning aan de Rapenburg in het Gelderse Neede zijn onderneming gestart door op de fiets te stappen om zijn eerste klanten te gaan bezoeken. Niessink richt zich aanvankelijk op de agrarische sector en de lokale middenstand, die hij bijstond met het vervullen van de administratieve verplichtingen die de boekhoudplicht met zich meebracht.

 • 1946

  Groei

  Niessink is ondernemend en ziet kansen in de markt. Na de oorlog groeit zijn boekhoudkantoor geleidelijk uit tot een full-service dienstverlener. Het kantoor is ondertussen al tweemaal verhuisd: van de Rapenburg naar de Stationsweg en daarna naar de Oudestraat 3 in Neede.

   

  1946

 • 1989

   

  Verhuizing naar Oudestraat 44

  In 1989 hebben de toenmalige maatschapsleden Jan Niessink, Wim Beskers en Henk Boevink de keuze gemaakt om het toenmalige pand aan de Oudestraat 3 te verruilen voor de voormalige Rabobank aan de Oudestraat 44. Niessink ging vanuit een woonhuis naar een echt kantoorpand. Op het moment van verhuizen was Niessink al uitgegroeid tot een boekhouder van formaat met 16 medewerkers.

 • 2009

  Wisseling samenstelling maatschap

  In 2009 bestaat de maatschap uit Wim Beskers, Henk Boevink en
  Marco Schreurs. Wim en Henk treden terug om plaats te maken voor
  Ellen Smeenk – Beskers, Gerben Lammersen en Leo Tromp.

   

  2009

 • 2011

   

  Verhuizing naar Marktstraat 17

  Na 21 jaar in de voormalige Rabobank aan de Oudestraat 44 is Niessink uit zijn voegen gegroeid. Het aantal vaste medewerkers was inmiddels gegroeid van 16 naar 25. Aanvankelijk kon er geen geschikt pand gevonden worden en werd besloten om het pand aan de Oudestraat te verbouwen en uit te bereiden. De voorbereidingen waren al in volle gang toen zich de kans voor deed om opnieuw een pand van de Rabobank te kopen, namelijk die aan de Marktstraat 17. Op 23 maart 2011 wordt begonnen met een grondige metamorfose en na ruim 2 maanden is de verhuizing naar de Marktstraat op 1 juni van dat jaar een feit.

 • 2017

  Uitbereiding naar Epe

  Niessink slaat haar vleugels uit en betrekt, naast de bestaande vestiging in Neede, vanaf 2017 een kantoorruimte in Epe in het pand van Kieskamp Accountants en Adviseurs.

   

  2017

Wij zijn de accountants, fiscalisten en ondernemersadviseurs die uw taal spreken.

Als u een partner wilt die samen met u de puntjes op de i zet, neem dan nu contact met ons op.