Uw branche

Niessink & Partners is gespecialiseerd in het MKB, de agrarische sector en de particulier. Onze waarde is dat we een sparringpartner zijn die zich in uw situatie kan verplaatsen en met gerichte adviezen en oplossingen komt.

Agrarisch

Thuis op het boerenerf

Agrarisch ondernemers die willen boeren in de hectiek van deze tijd, moeten flexibel, doorzetters en inventief zijn. Dan is het logisch dat hun accountant en adviseur aan dezelfde eisen moeten voldoen. Voor veel administratie-, belastingadvies- en accountantskantoren is de agrarische sector een vreemde eend in de bijt. Niet bij Niessink & Partners. Onze accountants en adviseurs zijn agrarisch geschoold, zijn vaak opgegroeid op het boerenbedrijf en verplaatsen zich moeiteloos in de positie van de veehouder, akkerbouwer of tuinder.
De specialisten van Niessink spreken de taal van de boer en zijn helemaal thuis op het boerenbedrijf. Agrarisch gerelateerde subsidies, milieu-investeringen en EU-regelgeving zijn gesneden koek. Doordat onze specialisten trends en regelgeving op de voet volgen, zijn ze de ideale sparringpartner voor de moderne boer. En daar plukt u de vruchten van: adviezen op maat, een efficiënte werkwijze en een gedegen aanpak die aanspreekt. Plussen die tellen!

Partner voor het MKB

Het zijn pittige tijden voor het midden- en kleinbedrijf. Ondernemerseigenschappen als vakmanschap, flexibiliteit en doorzettingsvermogen maken nu het verschil. Net als samenwerken met partners die zich pro-actief opstellen en voor uw succes gaan. Niessink & Partners is zo’n partner. Wij zijn de accountants en adviseurs die het midden- en kleinbedrijf van haver tot gort kennen, specifiek geschoold zijn richting het MKB en uw taal spreken. We zijn ondernemer met de ondernemers.
Om het kennisniveau van onze specialisten en adviseurs up-to-date te houden, worden ze voortdurend bijgeschoold en volgen ze regelmatig praktijktrainingen. Resultaat is dat de MKB-specialisten van Niessink & Partners op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen, trends en regelgeving.
Dat ons hart bij het MKB ligt, maakt dat we de ideale sparringpartner zijn voor ondernemers. Onze aanpak verschilt van die van anderen omdat we denken in oplossingen, efficiënt werken en kiezen voor een verfrissende aanpak. Het resultaat is cijfers en adviezen waar u meer mee kunt en die u verder brengen.

Midden- en kleinbedrijf

Particulieren

Perfect ingevulde aangifte

Zelf de belastingaangifte invullen. Dat kan natuurlijk, maar met de voortdurend wijzigende regelgeving is de kans reëel dat uw aangifte onjuist of onvolledig is en dat u te veel of te weinig betaalt. Speel op zeker en haal uit uw aangifte wat er in zit, door uw belastingpapieren door een deskundige te laten invullen. Veel particulieren ontdekten al het gemak en de waarde van een door Niessink & Partners verzorgde fiscale aangifte. En zagen dat we nog meer voor hen konden betekenen: op het gebied van financiële planning en lijfrentes bijvoorbeeld. Goede adviezen zijn soms goud waard.