Partner voor het MKB

Het zijn pittige tijden voor het midden- en kleinbedrijf. Ondernemerseigenschappen als vakmanschap, flexibiliteit en doorzettingsvermogen maken nu het verschil.

Net als samenwerken met partners die zich pro-actief opstellen en voor uw succes gaan. Niessink & Partners is zo’n partner.
Wij zijn de accountants en adviseurs die het midden- en kleinbedrijf van haver tot gort kennen, specifiek geschoold zijn richting het MKB en uw taal spreken. We zijn ondernemer met de ondernemers.

Om het kennisniveau van onze specialisten en adviseurs up-to-date te houden, worden ze voortdurend bijgeschoold en volgen ze regelmatig praktijktrainingen. Resultaat is dat de MKB-specialisten van Niessink & Partners op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen, trends en regelgeving.

Dat ons hart bij het MKB ligt, maakt dat we de ideale sparringpartner zijn voor ondernemers. Onze aanpak verschilt van die van anderen omdat we denken in oplossingen, efficiënt werken en kiezen voor een verfrissende aanpak. Het resultaat is cijfers en adviezen waar u meer mee kunt en die u verder brengen.

Onze diensten

 

Accountancy

Of het nu gaat om de uitvoering van accountantswerkzaamheden of een gerichte advisering, uw belang staat altijd voorop.

Onze accountancy en salarisadministratie is er volledig op gericht om u te ontzorgen.

Belastingadvies

Niessink & Partners is een sparringpartner die zich kan verplaatsen  in uw situatie en vervolgens komt met gerichte adviezen en oplossingen.

Ons belastingadvies is gericht op het optimaal gebruikmaken van uw fiscale positie.