Onze diensten

Complete dienstverlener…

Niessink & Partners is een complete dienstverlener op het terrein van accountancy, fiscale adviezen, personeel en organisatie. Van het opstellen van een begroting tot het verzorgen van een samenstellingsverklaring, we ondersteunen u graag.

In elke branche…

Niessink & Partners is gespecialiseerd in het MKB, de agrarische sector en de particulier. Onze waarde is dat we een sparringpartner zijn die zich in uw situatie kan verplaatsen en met gerichte adviezen en oplossingen komt.

Accountancy

Van jaarrekening tot gericht advies

Accountancy

In detail…

Niessink & Partners is een accountantskantoor met een samenstelpraktijk die op een moderne leest is geschoeid. Volgens de nieuwste inzichten en met de laatste kennis van zaken stellen onze accountants jaarrekeningen en accountantsrapporten samen en adviseren ze u gericht. Behalve in vakkennis blinken ze ook uit met hun communicatieve vaardigheden en vastberadenheid. Of het nu gaat om de uitvoering van accountantswerkzaamheden of een gerichte advisering, uw belang staat altijd voorop.

Een greep uit de werkzaamheden die we voor u uitvoeren:

 • verzorgen boekhouding,
 • samenstellen jaarrekeningen,
 • financiële planning,
 • herstructurering ondernemingsvorm,
 • verklaring bij aanvraag vergunningen,
 • adviseren over huwelijkse voorwaarden, testament en nalatenschap.

In detail…

Een lagere belastingdruk, dat wil toch elke ondernemer, agrariër en particulier. De belastingadviseurs van Niessink & Partner regelen uw financiën zo, dat uw fiscale faciliteiten optimaal worden benut. Om u perfect te kunnen adviseren, zijn onze meer dan ervaren fiscalisten natuurlijk helemaal thuis in de constant veranderende belastingwetgeving en kennen ze alle fiscaal aantrekkelijke regelingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Innovatiebox en de WBSO.

Een greep uit de werkzaamheden die we voor u uitvoeren:

 • adviseren en verzorgen aangiftes inkomstenbelasting, omzetbelasting, loonbelasting en vennootschapsbelasting,
 • adviseren en verzorgen fiscaliteiten rondom bedrijfsopvolging, staking, rechtsvorm, koop en verkoop van ondernemingen,
 • strategisch advies over bedrijfs- en investeringsvraagstukken,
 • adviseren over fiscale en financiële planning,
 • fiscale mogelijkheden bij innovatie,
 • adviseren over huwelijkse voorwaarden, testament en nalatenschap.

Belastingadvies

Minder belasting betalen

Belastingadvies

Bedrijfsadvies

Rendement scoren

Bedrijfsadvies

In detail…

U wilt het maximale rendement uit uw bedrijf halen. Maar hoe? De bedrijfsadviseurs van Niessink & Partners ondersteunen u gericht. We zetten cijfers op een rij en geven u daarmee een inzicht in trends en ontwikkelingen en een doorkijkje naar de toekomst. Het advies dat u vervolgens van onze adviseurs ontvangt, is dan de basis voor gerichte acties met betrekking tot uw bedrijfsvoering, productie, investeringen, uitbreiding en marketingaanpak. U ziet de kansen die er zijn en kunt ze met beide handen aangrijpen. Op naar meer rendement!

Een greep uit de werkzaamheden die we voor u uitvoeren:

 • opstellen ondernemingsplannen, solvabiliteits- en liquiditeitsbegrotingen,
 • opstellen meerjarenprognoses,
 • strategisch advies over bedrijfs- en investeringsvraagstukken.

We zijn een complete dienstverlener op het terrein van accountancy, fiscale adviezen, personeel en organisatie.

Ontdekken wat onze accountants en adviseurs op het gebied van accountancy voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Salarisadministratie

Van contract tot loonstrookje

Salarisadministratie

In detail…

Niessink & Partners verzorgt voor een groeiend aantal – met name kleinere – bedrijven de volledige personeelsadministratie. Het voordeel is voor u: geen zorgen meer over de complexe regels van de sociaal-, fiscaal- en arbeidsrechtelijke wetgeving. U kunt zich volledig richten op de bedrijfsvoering en het halen van meer rendement met uw organisatie.
Naast het verzorgen van de salarisadministratie, kunnen we ook gericht ondersteunen wanneer u de administratie zelf verzorgt. Onze specialisten zijn voor steeds meer ondernemers een waardevolle vraagbaak wanneer het gaat om bijvoorbeeld arbeidscontracten, beloningsmodellen en functioneringsgesprekken.

Een greep uit de werkzaamheden die we voor u uitvoeren:

 • verzorgen en controle salarisberekeningen en jaaropgaven,
 • adviseren en ondersteunen HR-afdeling,
 • het opstellen van functiebeschrijvingen,
 • opstellen en controle arbeidscontracten,
 • implementeren beoordelingssysteem.

In detail…

Niessink & Partners is thuis in subsidieland. WBSO, RDA en de Innovatiebox bijvoorbeeld kennen voor onze specialisten geen geheimen. Interessante subsidies, waar we alle ins en outs van kennen en die we succesvol voor u aanvragen.

Met het inschakelen van de accountants en adviseurs van Niessink & Partners heeft u ook geen geworstel meer met fiscaal gerelateerde subsidies als de VAMIL en de EIA of de jaarlijkse aanvraag voor de gecombineerde opgave voor agrarisch ondernemers.

Subsidieadvies

Wegwijs in subsidieland

Subsidieadvies

Ondersteuning bij automatisering

Uw automatisering wordt een middel, geen doel

In detail…

Ontwikkelingen op het gebied van automatisering volgen elkaar in razend tempo op. Kreten als “cloud”, “big data” en “web apps” worden te pas en te onpas gebruikt, maar bijna niemand weet exact wat het betekent. Voor u als ondernemer kan automatisering mooie kansen bieden om uw processen te optimaliseren en uw winst te vergroten. Maar het is nagenoeg onmogelijk om alle voor u relevante ontwikkelingen op het gebied van automatisering bij te houden en nog moeilijker om een weloverwogen keuze te maken tussen de verschillende technieken, tools en mogelijkheden die IT u als ondernemer kan bieden.

Daarin kan Niessink & Partners u de helpende hand bieden. We kunnen u bijstaan bij het kiezen van de juiste tools en ondersteuning bieden in het optimaal benutten van deze tools. Als accountantskantoor hebben wij dagelijks te maken met een breed scala aan IT gerelateerde zaken en hebben we rechtstreeks contact met diverse leveranciers van business software. Hierdoor kunt u zich bezighouden met wat u het liefste doet: ondernemen.

Een greep uit de werkzaamheden die we voor u uitvoeren:

 • Ondersteuning bij aanschaf en gebruik van diverse zakelijke softwarepakketten,
 • Ondersteuning bij aanschaf en gebruik van hardware,
 • Advisering bij IT gerelateerde wetgeving en reglementen, zoals cookies en AVG
 • Ontwerp en realisering van uw bedrijfswebsite
 • Ondersteuning bij het inrichten en monitoren van back-up oplossingen