Anno 1937

Voor de oprichting van ons kantoor Niessink & Partners moeten we terug naar 1937. In dat jaar start D.J. Niessink zijn boekhoudkantoor in het Gelderse Neede. Niessink richt zich aanvankelijk op de agrarische sector en de lokale middenstand. Hij verzorgt voor ondernemers de boekhouding en de belastingaangifte.

Niessink is ondernemend en ziet kansen in de markt. Na de oorlog groeit zijn boekhoudkantoor geleidelijk uit tot een full-service dienstverlener. Voor het MKB in uiteenlopende branches en agrarische ondernemers verzorgen de specialisten van Niessink & Partners werkzaamheden op het gebied van administratie, accountancy, fiscale diensten, financiën, personeel, subsidies en organisatie.

Niessink & Partners nu

Op dit moment is Niessink & Partners eigendom van de vennoten Ellen Smeenk-Beskers AA, Gerben Lammersen AA, Leo Tromp AA en Marco Schreurs RB. Zij voeren ook de directie over het 23 medewerkers tellende kantoor.

Niessink & Partners wil laagdrempelig en slagvaardig zijn. Een platte organisatiestructuur zorgt daarvoor: rechtstreeks zaken doen met uw accountant of adviseur. Dat werkt wel zo prettig, efficiënt en vooral vertrouwd.

Dichtbij en vertrouwd

Niessink & Partners in Neede bedient haar cliënten in de Gelderse Achterhoek, de Veluwe en het Overijsselse Twente met maatwerk op het gebied van accountancy en belastingadvies. Daarnaast zijn we steun en toeverlaat bij strategische beslissingen en andere ondernemersvraagstukken.

Samenwerken met een regionale speler van formaat heeft zo zijn voordelen. We kennen het gebied, herkennen de problemen die ondernemers en bewoners raken en spreken de taal. Met Niessink & Partners heeft u de plussen van een groter kantoor met meer deskundigheid, maar vooral ook het gevoel dat we écht dichtbij staan en betrokken zijn.

Kwaliteit

Voor Niessink & Partners is het leveren van kwaliteit essentieel. Daarom werken bij ons kantoor uitsluitend goedgeschoolde medewerkers die vakmanschap en het leveren van service hoog in het vaandel hebben staan. Om ons vakmanschap op peil te houden is Niessink & Partners als modern kantoor lid van de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) en het Register Belastingadviseurs. Daarnaast is zij aangesloten bij Auxilium en de Fiscount Adviesgroep.

Bent u ondanks de zorg die we aan onze werkzaamheden besteden ontevreden, dan kunt u hierover uiteraard een klacht indienen. We verwijzen u graag naar onze klachtenregeling.

Vindt u dat er onregelmatigheden binnen of (mede) buiten het accountantskantoor zijn? Dan verwijzen we graag naar onze klokkenluidersregeling.